Να αφεθεί απερίσπαστη η Cyta, λέει η ΕΠΟΕΤ

Τη θέση ότι η Cyta θα πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη στην επίτευξη των στόχων της προς όφελος της κοινωνίας και του τόπου, εκφράζει η συντεχνία ΕΠΟΕΤ με αφορμή τον δημόσιο διάλογο ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το θέμα της αντιμισθίας του εκτελεστικού διευθυντή της Cyta.

«Με απόλυτο σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις θεωρούμε ότι είναι πραγματικά λυπηρό να διενεργείται τέτοια δημόσια συζήτηση από τους θεσμούς του Κράτους,

γιατί σίγουρα δεν ωφελεί τον ίδιο τον Οργανισμό, αλλά και το Κράτος στο οποίο είναι ιδιοκτήτης η Cyta», αναφέρει η ΕΠΟΕΤ.

Η συντεχνία υποστηρίζει πως η Cyta βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε ένα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον και όμως καταφέρνει να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο από την «πίτα» της αγοράς και μια συνεχή αυξητική κερδοφορία

Όπως αναφέρεται, και με την συνεισφορά των εργαζομένων, η Cyta, διαθέτει μεταξύ άλλων το γρηγορότερο δίκτυο 5G στην Ευρώπη με 100% πληθυσμιακή κάλυψη και συνεχείς διακρίσεις, καλωδιακή διασύνδεση του τόπου με την υπόλοιπη Ευρώπη και τις χώρες τις περιοχής καθιστώντας την Κύπρο περιφερειακό τηλεπικοινωνιακό κόμβο, ολοκλήρωση του δικτύου οπτικών ινών, την καλύτερη υποστήριξη. ενώ τα μερίδια της αγοράς είναι από τα ψηλότερα μερίδια αγοράς στην Ευρώπη.

«Η Cyta είναι οι άνθρωποί της και αναμένουμε ότι προτού τοποθετείται ο οποιοσδήποτε να φροντίζει να έχει αναλυτική και πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων και των δράσεων του Οργανισμού», καταλήγει η ΕΠΟΕΤ.

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: Το χρονικό της φονικής ενέδρας στον Καλογερόπουλο

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα