Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο 13χρονης Κύπριας στη Βρετανία (pics)

Με ένα μεγάλο γιατί απέμεινε η οικογένεια της 13χρονης Κύπριας, η οποία κατέρρευσε ξαφνικά και δύο ημέρες μετά έσβησε σε νοσοκομείο της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τον θείο της, ο οποίος μίλησε στη βρετανική «Standard», η οικογένεια δεν έχει όλες τις πληροφορίες ακόμη (για τον θάνατο της 13χρονης). Θέλουμε απαντήσεις. Υποτίθεται ότι θα μας παρέδιδαν τη σορό της για να γίνει η κηδεία τον Ιανουάριο».

Η άτυχη Έλλα Gilchrist Κωνσταντίνου πέθανε μέσα σε 48 ώρες από την κατάρρευση της στο σπίτι της. Επέστρεψε

από το σχολείο χωρίς να δείξει οποιαδήποτε σημάδια ότι δεν ένιωθε καλά. Τώρα οι γονείς της προσπαθούν να βρουν τι προκάλεσε τα αναπνευστικά προβλήματα που την έστειλαν στην εντατική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, η 13χρονη κατέρρευσε και δεν έπαιρνε αναπνοή στις 24 Νοεμβρίου. Η καρδιά της σταμάτησε για περίπου 10 λεπτά και δεν ανάσαινε για περίπου 45 λεπτά.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μπήκε σε τεχνητό κώμα. Μετά από σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η 13χρονη είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Δύο ημέρες μετά «έσβησε» στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη «Standard», ενάμιση μήνα πριν, στις 8 Οκτωβρίου, είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο όταν δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά. Εντούτοις, οι γιατροί την κράτησαν για παρακολούθηση για ένα βράδυ και στη συνέχεια της έδωσαν εξιτήριο. Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι είχε αλλεργική αντίδραση. Μετά από αυτή την περιπέτεια άρχισε να πηγαίνει κανονικά σχολείο, μέχρι τις 24 Νοεμβρίου που κατέρρευσε ξαφνικά.

Η οικογένεια αποκλείει ο κορωνοϊός να ήταν ο λόγος του θανάτου της και αναμένουν απαντήσεις από τη θανατική ανάκριση.

Διαβάστε επίσης: 13χρονη Κύπρια απεβίωσε στη Βρετανία: «Κατέρρευσε ξαφνικά…» (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα