Μ.Παναγή στο SigmaliveSports: "Είναι πόλεμος, δεν κάνω πίσω"

Η είδηση της σημερινής μέρας είναι η διαγραφή του διαιτητή Μάριου Παναγή από το μητρώο της ΚΟΠ μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη. Ή μάλλον για κάποιους ήταν είδηση, αφού τον Μάριο Παναγή δεν τον εξέπληξε καθόλου, αφού ήταν μία απόφαση που την ήξερε ο ίδιος προ μηνών.

«Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό, αφού ο ίδιος ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μου έδωσε το χαρτί μεταγραφής μου στην ομοσπονδία της Αγγλίας London FA. Δεν ανήκω ούτως ή αλλιώς

στο μητρώο της ΚΟΠ, είμαι γραμμένος στην Αγγλία», οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Παναγή στο SigmaliveSports.

Το SigmaliveSports επικοινώνησε με τον ρεφ Μάριο Παναγή για να σχολιάσει την απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη σχετικά με τη διαγραφή του:

«Η ποινή ήταν περισσότερο εκδικητική. Για να κάνω αρχή με την απόφαση έχω το δικαίωμα της προσφυγής μέσα σε διάστημα 14 μερών, σε περίπτωση όμως που υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στην ΑΔΕΑ και δικαιούμαι να πάω εκεί τότε θα το κάνω. Αν η προσφυγή είναι μέσω εφετείου, σίγουρα δεν θα την κάνω, αφού ως γνωστό το εφετείο είναι σώμα της ομοσπονδίας το οποίο διόρισε ο ίδιος ο κ. Κουτσοκούμνης. Θα κινηθώ για να προσφύγω σε πολιτικό δικαστήριο αν και εφόσον μου επιτραπεί».

«Είναι ένας πόλεμος για μένα, η υπόθεση θα τραβήξει μέχρι τέλους, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω, γι’ αυτό εξάλλου ετοιμάζω και νέα επιστολή στον Γενικό Ελεγκτή. Όταν το ξεκίνησα όλο αυτό ήξερα ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο, έμαθα στη ζωή μου ότι πρέπει να κερδίζω, να παλεύω και να πολεμώ. Θα το κάνω μέχρι τελικής πτώσεως δεν υπάρχει περίπτωση να το τερματίσω ή να κάνω πίσω. Από τις 15 Ιουνίου δεν ανήκω στην ΚΟΠ».

Keywords
Τυχαία Θέματα