Μουσιούττας: «Υπήρξε άνιση μεταχείριση από τον 5ο όροφο του ΔΗΚΟ»

Την θέση του για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν χθες και σήμερα αναφορικά με την «εσωτερική διαμάχη» στο ΔΗΚΟ μετά και τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, εξέφρασε ο βουλευτής του Κόμματος Μαρίνος Μουσιούττας. Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο (2:13 -10:40), ο κ. Μουσιούτας δήλωσε πως από όσα γράφονται σήμερα στις εφημερίδες, άλλα είναι πραγματικότητα και άλλα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, ενώ δεν απέκρυψε την

αντίθεσή του για την παρεμβολή του «πέμπτου ορόφου» στην εκλογική διαδικασία υπέρ συγκεκριμένου υποψήφιου για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου.

Χθες μού είχε ζητήσει συνάντηση ο Πρόεδρος του Κόμματος και εκεί του εξέφρασα αυτά που είχαν γίνει στις εκλογές, τα οποία δεν απέχουν από αυτά που εξέφρασα στη μικρή δήλωσή μου μετά το τέλος της διαδικασίας των εκλογών, όπου συγχάρηκα την ανθυποψήφιά μου Χριστιάνα Ερωτοκριτου για την ανάληψη του αξιώματος του αναπληρωτή Προέδρου», είπε

Ο Πρόεδρος, συνέχισε, μου ανέφερε τις δικές του απόψεις. Δεν ήταν σε έντονο τόνο η συζήτηση, όμως υπήρχε τεράστια διαφορά απόψεων.

«Ο κ. Παπαδόπουλος μού είχε πρότεινε να αναλάβω Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, κάτι που μου είχε προτείνει και προεκλογικά. Ευγενικά τού απάντησα πως δεν κατανοώ γιατί γίνεται θέμα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, από τη στιγμή που υπάρχει. Από εκεί και πέρα τού είπα πως δεν μπορώ να αποδεχτώ αυτή την προσφορά. Είμαι βουλευτής του ΔΗΚΟ, μετέφερα τα πράγματα του γραφείου μου στη Βουλή, γιατί στο ΔΗΚΟ δεν υπάρχει γραφείο για βουλευτές.

Ερωτηθείς σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για μετακίνησή του στα πίσω έδρανα της Βουλής, είπε: «Δεν με μετακίνησε κανένας. Αυτοβούλως έχω μετακινηθεί και αυτοδίκαια στα έδρανα μπροστά να κάθεται η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, η οποία είναι μέλος της ηγεσίας του κόμματος. Προηγουμένως ήμουν εγώ, ως μέλος της ηγεσίας του κόμματος, ήταν ο Πρόεδρος και μετά ο Γραμματέας. Τώρα είναι ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος. Το θεώρησα λογικό να τηρείται η ιεραρχία.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρίνος ο Μουσιούττας έμαθε να αγωνίζεται και να παλεύει για αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό και είναι εντάξει με τη συνείδησή του.

Έκανε, όπως είπε, μια σειρά διαπιστώσεων, που έδειχναν ότι -και πριν τη διεξαγωγή της εκλογικής μάχης και κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας- υπήρξε άνιση μεταχείριση των υποψηφίων από τα ύψιστα στρώματα του κόμματος «στον πέμπτο όροφο».

«Αυτό θεώρησα ότι δεν ήταν σωστό και δεν πρέσβευε αυτά που πρεσβεύει το ΔΗΚΟ», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα