Μουσιούττας: "Η ομάδα που περιβάλλει τον Νικόλα αποφασίζει για τους πάντες"

Στις Τομές στα Γεγονότα φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Μαρίνος Μουσιούττας, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από το ΔΗΚΟ, ενώ αναφέρθηκε και στην νέα πλατφόρμα που αναμένεται να ανακοινωθεί.

Βότσης για ηγεσία ΔΗΚΟ: «Λένε καθάρισαν - Στο τέλος θα τους μείνει η σκούπα»

Αρχικά, ο κύριος Μουσιούτας ανέφερε ότι το ποτήρι ξεχείλισε, προσθέτοντας ο ετσιθελισμός

και η ομάδα που περιβάλλει τον Νικόλα Παπαδόπουλο αλλά και ο ίδιος "αποφασίζουν, διατάσσουν και εκτελούν για τους πάντες και τα πάντα.

Συμπλήρωσε ότι αν γίνει μια έρευνα στον Δηκοϊκό κόσμο αυτά θα αναφέρουν, τονίζοντας ότι αυτά συμβαίνουν εδώ και καιρό.

Πρόσθεσε ότι είχε πολλές συναντήσεις με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και κάθε φορά τα πράγματα γίνονταν χειροτέρα.

Διευκρίνισε ότι η επιλογή της στιγμής δεν έχει σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις, τονίζοντας ότι «δυστυχώς τον Τούρκο τον έχουμε 46 χρόνια. Κατάσταση κρίσιμη υπήρχε και εχθές και προχθές και πριν ένα μήνα».

Ο κύριος Μουσιούτας διευκρίνισε ότι πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν έγκαιρα για να έχει την ευκαιρία το ΔΗΚΟ να προγραμματιστεί και για να δει πώς θα διαμορφώσει τα ψηφοδέλτια.

Πρόσθεσε ότι είπε στον πρόεδρο του κόμματος ότι αν θέλει άμεσα την απόφαση του για τις βουλευτικές εκλογές, τότε δεν θα κατέλθει υποψήφιος.

«Το Δημοκρατικό κόμμα έχει ένα χρόνο μπροστά του για να προγραμματιστεί και για την νέα σύνοδο της βουλής, που ξεκινά το Σεπτέμβρη, αλλά και για την προεκλογική περίοδο».

Συμπλήρωσε ότι θα διατηρήσουν την βουλευτική τους ιδιότητα για άλλους 9 μήνες, «θωρούμε ότι και ο κόσμος του ΔΗΚΟ μας έχει τιμήσει με την ψήφο του αλλά και άλλος κόσμος που δεν είναι ενταγμένος στο ΔΗΚΟ».

Επεσήμανε ότι η υποκίνηση είναι από την συνείδηση και τον εαυτό του καθενός. «Δεν είναι αυτό το ΔΗΚΟ που μεγαλώσαμε, δεν είναι οι αρχές του ΔΗΚΟ που πρεσβεύονται από αυτή τη μικρή ομάδα που περιβάλλει τον πρόεδρο. Δυστυχώς, έχουν απομακρυνθεί από την ελευθερία, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη».

Ο κύριος Μουσιούτας έδωσε ως παράδειγμα την αλλαγή του κόμματος στο ζήτημα του ΓΕΣΥ, στα εργασιακά θέματα.

Πρόσθεσε ότι η μικρή ομάδα που περιβάλλει τον Νικόλα Παπαδόπουλο δεν ρώτησε τα συλλογικά κόμμα, ούτε αν θα πορευτεί αριστερά ούτε δεξιά.

«Αυτή η αποχώρηση κλυδωνίζει την μικρή ομάδα που περιβάλλει τον πρόεδρο», προσθέτοντας ότι με τις θέσεις του και τις προτάσεις τους θα προσπαθήσουν να αγγίξουν όλο τον κεντρώο κόσμο.

Τόνισε ότι η πλατφόρμα έχει ως στόχο να μπορεί να μιλά με τους δύο πόλους και θα μπορεί να βάζει τους όρους της για την διακυβέρνηση. «Ήδη, ξεκίνησε η εισροή προσώπων που θέλουν να ενταχθούν στην πλατφόρμα.

Τέλος, ανέφερε ότι η υποκίνηση ήταν από αυτά που πιστεύει ο κανένας και πρεσβεύει, ήμασταν σε ένα κόμμα που συμπεριφερόταν αντιδημοκρατικά και για αυτό φύγαμε.

Δείτε το Βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα