«Μου αρέσουν κι οι δύο, αλλά θα τιμωρηθούν αυστηρά»

ΛΙΟΝ
Βαριά «καμπάνα» περιμένει τους Ρασίντ Γκεζάλ, Κορεντέν Τολισό της Λιόν, μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν στο ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν. Η ήττα με 2-0 φαίνεται πως επηρέασε την ψυχική ισορροπία των παικτών της Ολιμπίκ, που μετέτρεψαν σε... ρόντεο το ματς στις καθυστερήσεις.

Επίκεντρο της οργής τους ήταν ο Φαμπιάν Λεμουάν της Σεντ Ετιέν, τον οποίο απώθησε εκτός φάσης ο Γκεζάλ και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+2΄. Με την επανέναρξη του παιχνιδιού, προφανώς για λόγους... εκδίκησης, ο Τολισό χτύπησε «στο ψαχνό» τον ίδιο παίκτη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη.

Την

τύχη των δύο παικτών προανήγγειλε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολά, μιλώντας στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο του συλλόγου: «Ο Ρασίντ και ο Κορεντέν αναζητούσαν το δίκιο τους για κάποια πράγματα που έγιναν νωρίτερα στον αγώνα, όμως αυτή η συμπεριφορά δεν είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε. Όταν κάποιος είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και βγάζει πολλά χρήματα, τότε θα πρέπει να αποδέχεται τις συνέπειες των πράξεών του. Μιλήσαμε με τον (προπονητή) Μπρούνο Ζενεσιό τη Δευτέρα και αποφασίσαμε να τους επιβάλουμε χρηματική ποινή. Μου αρέσουν κι οι δύο, αλλά θα τιμωρηθούν αυστηρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα