Μοράις: "Πρωτάθλημα και κύπελλο"

Συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «O' Jogo» παραχώρησε ο Νούνο Μοράις, ο οποίος τόνισε ότι η φετινή σεζόν δεν είναι εύκολη για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πορτογάλος μέσος των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα και υπογράμμισε «Ήμασταν υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε σε αλλαγές. Εγώ για παράδειγμα χρειάστηκε να παίξω και κεντρικός αμυντικός και γενικά χρειάστηκε να κάνουμε αλχημείες, όπως λέμε. Πιστεύω όμως ότι τα προβλήματα λύνονται, κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε

έτσι», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια ο Μοράις σχολίασε το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Ένωση: «Ήταν ένα δύσκολο γκολ. Δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή αν το έβαλα εγώ, αλλά τελικά πιστώθηκε σε μένα. Εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι είχε βρει την μπάλα ο Καβενάγκι. Τον πλησίασα και του είπα: Δικό σου το γκολ».

Ο εκ των αρχηγών των γαλαζοκιτρίνων ακολούθως τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει το πρωτάθλημα και το κύπελλο: «Η φετινή χρονιά δεν είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Θέλουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να βρεθούμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος ήμασταν στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να είναι ο στόχος μας».

Ο Μοράις δεν παρέλειψε να αναφέρει και το αυτονόητο, ότι δηλαδή έγραψε το όνομα του στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα