Μόντσι για Μπαρτσελόνα: «Εχουν ένα... ψιλοκαλό 10άρι!»

Το μυαλό το βρίσκει πολύ δύσκολο, η καρδιά το πιστεύει... Κάπως έτσι προσεγγίζει ο Μόντσι τη διπλή δοκιμασία της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League, αρχής γενομένης από το αυριανό (4/4) πρώτο ματς των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου». Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» τόνισε σε δηλώσεις του πως η Ρόμα έχει την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να κοντράρει τους «μπλαουγκράνα», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ, με την ατάκα «έχουν

ένα... ψιλοκαλό 10άρι!», αναφερόμενος φυσικά στον Λιονέλ Μέσι.



«Αν μιλήσω με το μυαλό μου, θα πω ότι είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, είναι η δεύτερη. Οπότε έχουν περισσότερες πιθανότητες από εμάς. Αν όμως μιλήσω με την καρδιά, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και λίγο επίσης με το μυαλό, γιατί έχω δει πώς προσεγγίζουν το ματς οι παίκτες και το επιτελείο», δήλωσε ο Μόντσι, που το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Σεβίλης, για να αναλάβει το αντίστοιχο πόστο στη Ρόμα.

«Το πρώτο που είναι απαραίτητο για να νικήσεις τη Μπάρτσα, είναι η αυτοπεποίθηση. Και μέσα στα αποδυτήρια, κανείς δεν το θεωρεί αδύνατο. Είναι μία καλή αρχή...», δήλωσε ακόμη ο Μόντσι, προσθέτοντας ότι δεν επιτρέπονται λάθη, γιατί «... τα λάθη απέναντι σε τέτοιες ομάδες πάντα πληρώνονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα