Μοντέρνα πολυκατοικία στην Αγία Παρασκευή από τη Cyfield

Διαθέτει 7 διαμερίσματα σε 4 ορόφους

Νέα οικιστική πρόταση σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές της Λευκωσίας ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield.

Πρόκειται για μια καινούργια πολυκατοικία στην Αγία Παρασκευή με 4 ορόφους και 7 διαμερίσματα, που συνδυάζει άνεση με λειτουργικότητα για τους ενοίκους της. Η μοντέρνα αυτή πολυκατοικία είναι σχεδιασμένη με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας που εξασφαλίζουν στους ενοίκους των διαμερισμάτων της ένα εξαιρετικό επίπεδο διαβίωσης. Η πολυκατοικία διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α το οποίο

διασφαλίζει τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου. Επίσης διαθέτει ανεξάρτητη ενδοδαπέδια θέρμανση για το κάθε διαμέρισμα και υψηλές προδιαγραφές υλικών. Στους τρείς πρώτους ορόφους της πολυκατοικίας θα υπάρχουν από δυο διαμερίσματα ενώ στον τελευταίο όροφο έχει σχεδιαστεί ένα υπέροχο ρετιρέ με μοναδική θέα.

Η νέα αυτή οικιστική πρόταση της Cyfield είναι ιδανική για οικογένειες και άτομα που επιθυμούν να ζουν σε μια περιοχή κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας που περιτριγυρίζεται από υπηρεσίες, σχολεία, ξενοδοχεία και παρέχει πρόσβαση σε όλα τα σημεία της Λευκωσίας.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση, γεγονός στο οποίο ο Όμιλος Cyfield δίνει πραγματική αξία προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Ο Όμιλος εταιρειών Cyfield ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1990 και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της οικοδομικής βιομηχανίας όπως ανάπτυξη γης, δημόσια και ιδιωτικά έργα υποδομής, παραγωγή και εμπορία εξειδικευμένων δομικών υλικών και ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας) ή στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα