«Μόνο ο Ποτσετίνο μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του!»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το αν είναι ικανοποιημένος από τη Ρόμα αστειεύτηκε, λέγοντας πως μόνο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με την ομάδα που έφτιαξε η Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να είναι ευχαριστημένος.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τα όσα δήλωσε στο ιταλικό Sky Sports, ο μοναδικός προπονητής που μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του.

Όρεξη για

πλάκα είχε ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά και το εάν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ των τζαλορόσι, έκανε σύγκριση με τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, με την απάντησή του να τα λέει όλα.

Ο Μουρίνιο τόνισε πως όχι μόνο ο ίδιος, αλλά κανένας άλλος προπονητής, πλην του Ποτσετίνο, δεν μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος με την ομάδα που έχει, υποστηρίζοντας έμμεσα πως οι πρόσφατες μεταγραφικές προσθήκες της Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασαν το επίπεδο του συλλόγου.

"Γνωρίζετε κάποιον προπονητή που να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του; Ίσως ο Ποτσετίνο, αλλά κανένας άλλος!", ανέφερε χαριτολογώντας στο ιταλικό Sky Sports.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Λιονέλ Μέσι, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θέτοντας ως προτεραιότητα στη θερινή μεταγραφική περίοδο την ενίσχυση των Παριζιάνων, απέκτησε επίσης, τους Σέρχιο Ράμος, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Τζίνι Βαϊνάλντουμ και Ασράφ Χακίμι.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα