Μόνο η ζωή του Ελαμπντελαουί δεν βρίσκεται σε κίνδυνο

Η είδηση που κυκλοφόρησε με την αλλαγή του χρόνου «πάγωσε» το αίμα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο επειδή έσκασε πάνω του ένα πυροτέχνημα κατά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς κι η κατάσταση είναι σοβαρή.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση σε κάθε επίπεδο. Ο 29χρονος Νορβηγός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά το ατύχημα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου τον επισκέφτηκαν ο αντιπρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, ο προπονητής, Φατίχ Τερίμ, και ο αρχηγός,

Αρντά Τουράν.

Ο σύλλογος έκανε διάφορες ενημερώσεις, όμως, οι οποίες μπέρδευαν τα πράγματα: «Ο ποδοσφαιριστής μας, Ομάρ Ελαμπντελαουί, διακομίστηκε στο Liv, το νοσοκομείο με το οποίο συνεργαζόμαστε, έπειτα από ένα ατυχές συμβάν στο σπίτι του το βράδυ. Η ακριβής ζημιά στο μάτι του ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, θα διαπιστωθεί έπειτα από περαιτέρω εξετάσεις. Θα δοθούν νέες πληροφορίες για την εξέλιξη του παίκτη που έχει τις αισθήσεις του και απειλείται η ζωή του».

Το τελευταίο προκάλεσε ανησυχία και σύγχυση, ωστόσο αποδεικνύεται σφάλμα της ενημέρωσης ή της μετάφρασης. Πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ που ήρθαν σε επαφή με το νοσοκομείο είναι καθησυχαστικές, όσο μπορεί να συμβεί αυτό σε μια τέτοια περίπτωση. Η ζωή του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού δεν κινδυνεύει, όμως όλα τα υπόλοιπα κινδυνεύουν: το μάτι, η όραση, η καριέρα...

Η οικουμενική στήριξη

Η είδηση έκανε τον γύρο του πλανήτη παρά το ιδιαίτερο της χρονικής περίστασης. Οι φίλαθλοι από όλο τον κόσμο, της Γαλατάσαραϊ και μη, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στον διεθνή δεξιό μπακ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατέκλυσαν τα social media ευχόμενοι κουράγιο στον επί 6 χρόνια παίκτη της ομάδας τους, ο οποίος στον Πειραιά πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα. Ακόμα και ποδοσφαιρικοί 'εχθροί', όπως η Μπεσίκτας, ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον Ελαμπντελαουί, αφήνοντας κατά μέρους την όποια αθλητική αντιπαλότητα.

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες

Μέσα σε όλα αυτά, δεν έλειψαν κι οι ανεγκέφαλοι, που θεώρησαν καλή ιδέα να διαρρεύσουν φωτογραφίες του τραυματισμένου Ελαμπντελαουί με το καμένο πρόσωπο πάνω στο φορείο, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Μία ενέργεια που εξόργισε τον Αλμπαϊράκ, ο οποίος δήλωσε από το νοσοκομείο όπου επισκέφτηκε τον παίκτη του: «Είναι ντροπή. Είναι πατέρας 3 παιδιών. Ποιος χαζός μπορεί να διέρρευσε αυτές τις φωτογραφίες;»

Keywords
Τυχαία Θέματα