Μονακό: «Δεν πωλείται ο Μπαπέ»

Τέλος στη φημολογία βάζει η Μονακό για τον Κιλιάν Μπαπέ. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει απορρίψει προτάσεις ύψους 85 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ για τον νεαρό σταρ.

Αυτό αποκαλύπτει ο γαλλικός Τύπος, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, φαίνεται να έχει ορίσει μία τιμή μεταξύ 120 και 140 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα τον κάνει πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου,

μόλις σε ηλικία 18 ετών, αλλά όχι αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχει αποφασίσει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στο πριγκιπάτο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο 18χρονος επιθετικός ετοιμάζεται ν' αρνηθεί την όποια πρόταση, καθώς επιθυμία του ίδιου, όπως και της διοίκησης, είναι να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν και να βελτιωθεί ως παίκτης ακόμα περισσότερο. Ο νεαρός επιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αφήνοντας έτσι προς το παρόν τις όποιες φήμες για μετακόμιση σε άλλη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα