Μιξ για Πάφο: "Πρέπει να κάνουμε αυτά που λέει ο κόουτς..." (video)

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μιξ Ντίσκερουντ, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ απευθύνθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

"Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Υπήρξε ένα μικρό διάλειμμα, χάρηκα που είδα τα παιδιά ξανά και ετοιμαζόμαστε για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Θα είναι διασκεδαστικό και ελπίζοιυμε όσοι περισσότεροι φίλαθλοί της Ομόνοιας να έρθουν και να μας στηρίξουν. Πρέπει να έχουμε το δικό μας μομέντουμ από την αρχή του αγώνα. Να κάνουμε αυτά που μας λέει

ο προπονητής και να έχουμε καλή τακτική απέναντι τους. Το πιο βασικό είναι να έχουμε τη σωστή νοοτροπία που έχουμε σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε οι 11 ποδοσφαιριστές που θ' αρχίσουν τον αγώνα και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο να βάλουν το λιθαράκι τους και την καλή τεχνική τους. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ζωή ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Αυτό το πρωτάθλημα είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθείς. Πολλές ομάδες μέχρι την κορυφή είναι ανταγωνιστικές. Φυσικά θέλουμε να είμαστε μία από αυτές και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, έτσι ανυπομονώ γι' αυτό. Όλοι αναγνωρίζουν τους οπαδούς της Ομόνοιας. Νιώθουμε σαν να τους έχουμε στην πλάτη μας και θέλουμε να τους δώσουμε κάτι πίσω για να πανηγυρίσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα