Μήτρου: "Μεγάλα καράβια ξέρουν και από μεγάλες φουρτούνες"

"Μεγάλα καράβια ξέρουν και από μεγάλες φουρτούνες", το σχόλιο του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο, ενώ για το σημερινό αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι και να κάνουν τη δουλειά τους.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο:

Θα πρέπει να μας αφορά μόνο τι κάνει η δική μας ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Η Πάφος έρχεται χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να πάρει το βαθμολογικό κέρδος. Θέλουμε τη νίκη και το τρίποντο για να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Για να αποβάλουμε και το κακό και την απογοήτευση που υπάρχει και στις τάξεις

του κόσμου. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Σαφώς θα βρούμε ένα παθιασμένο αντίπαλο, μία επικίνδυνη ομάδα κυρίως στις αντεπιθέσεις. Αν θυμάστε και στο πρώτο μας παιχνίδι πήραμε νίκη στο Παφιακό στο τελευταίο λεπτό. Θα πρέπει να είμαστε διαβασμένοι και πειθαρχημένοι για να κάνουμε το παιχνίδι υπομονής.

Για τη συνάντηση Πουλλαϊδη-Πάους: Μεγάλα καράβια ξέρουν και από μεγάλες φουρτούνες. Ήταν το θέμα Πίντο, το κύπελλο και η ήττα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε οι παίκτες μας να είναι ανεπηρέαστοι, η δουλειά τους είναι να παίξουν μπάλα. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του, πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας. Θα έχουμε κόσμο δίπλα μας και θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Μόνο οι τιμωρημένοι είναι εκτός, θα βρίσκονται στην μπουτίκ για όσους θέλουν να πάνε εκεί πριν το παιχνίδι. Στη διάθεση του Πάους είναι και ο Μανζόρο και ο Γκάμπριελ που έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα