Μήτρου: "Δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές"

Ο Μαρίνος Μήτρου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τονίζοντας ότι η πρώτη αλλαγή με τον Μιλίνκοβιτς δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο:

«Ξεκαθαρίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές. Μετά από συνεδρία του ΔΣ εξετάστηκαν κάποια θέματα, αξιολογήθηκε η παρουσία του κ. Μιλίνκοβιτς. Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα, δεν

ρίχνουμε όμως όλα τα δεδομένα πάνω τους. Αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να κάνουμε την αλλαγή, η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν. Ο Λάρκου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μετά από 3 σερί ήττες δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δυστυχώς η αλλαγή δεν έφερε τα απαιτούμε αποτελέσματα, κινδυνεύουμε να βγούμε από την τροχιά της Ευρώπης. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα για να βγούμε στην Ευρώπη. Αν για 3η σερί χρονιά μείνουμε εκτός Ευρώπης, θα ήταν τεράστια αποτυχία και για την ομάδα και για το prestige του συλλόγου. Είμαστε στην αναζήτηση εκτελεστικού προέδρου κάτι το οποίο το ανακοινώσαμε. Για την ώρα μένουμε συγκεντρωμένοι για να βγούμε Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα