Μητέρα μικρού Αντώνη στο ΣΙΓΜΑ: Θέλω να πω στις μαμάδες ότι υπάρχει ελπίδα

Μήνυμα δύναμης και ελπίδας έστειλε σε όσες μαμάδες περνούν τον δικό τους Γολγοθά,η μητέρα του μικρού Αντώνη, Χαρά Θωμά, μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα, μετά και την θετική εξέλιξη που είχε η δική της ιστορία, με την κάλυψη των εξόδων που χρειάζονται για την θεραπεία του μόλις 22 μηνών παιδιού της. 

Συγκινημένη ανέφερε ότι δεν μπορούσαν να φανταστούν τόση στήριξη και αγάπη να κατακλύζουν την οικογένεια της μέσα σε οκτώ μέρες. 

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, με την κα Θωμά να δηλώνει πεπεισμένη

ότι οι αρμόδιοι θα πράξουν τα πάντα για να δοθεί η θεραπεία στον μικρό Αντώνη, πριν συμπληρώσει τα δύο χρόνια ζωής. 

Είμαστε σίγουροι ότι το υπουργείο θα σταθεί αρωγός και θα καταφέρουμε αυτό που ήταν ακατόρθωτο μέχρι χθες, σημείωσε. 

Τόνισε ότι ο Υπουργός Υγείας ήταν πάντα στο πλευρό της οικογένειας. 

Είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για όλους μας αυτό που συμβαίνει με τον Αντώνη, είπε,  έχουμε γνωρίσει πολλές μαμάδες στην εντατική παίδων του Μακαρίου και γίναμε ένα με πολλές ιστορίες, πρόσθεσε. 

Η νόσος από την οποία πάσχει ο μικρός Αντώνης, ανέφερε, μέχρι πριν δύο χρόνια ήταν ανίατη, σήμερα υπάρχει ζωή και μέλλον. 

Απευθυνόμενη σε μαμάδες που περνούν αντίστοιχα προβλήματα, ανέφερε ότι μπορεί αυτή την στιγμή να μην υπάρχει κάποια θεραπεία για το παιδί τους αλλά δεν πρέπει να σταματήσουν να ελπίζουν. 

Όσον αφορά το μεγάλο ποσό το οποίο μαζεύτηκε από τις εισφορές του απλού κόσμου που θέλησε να βοηθήσει τον μικρό Αντώνη, η κα Θωμά ανέφερε πως ως οικογένεια επιθυμούν να βοηθηθούν άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη και να ενισχυθεί το Μακάριο Νοσοκομείο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα