Μηνύματα συμπαράστασης στον οπαδό της ΑΕΚ που έπεσε από καταπακτή

Μηνύματα συμπαράστασης στον οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Ομόνοια στο ΓΣΠ έπεσε από καταπακτή και κτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στέλνει η Ομόνοια στην επίσημη της σελίδα, η ΚΟΠ καθώς και η επίσημη ΑΕΚ και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ.

Ο

οπαδός 20 περίπου λεπτά μετά την έναρξη του χθεσινού αγώνα στο ΓΣΠ, αφού βρισκόταν στο νότιο πέταλο των κερκίδων του ΓΣΠ, έπεσε στην καταπακτή από ύψος 5 περίπου μέτρων. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και η κατάσταση του είναι σοβαρή καθώς κτύπησε στο κεφάλι.

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι στο πλευρό του, ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του και θα κάνει ότι πρέπει και ότι μπορεί για να βοηθήσει. «Ευχή όλων μας να πάνε όλα καλά και να ξεπεράσει τον κίνδυνο και σύντομα να επιστρέψει στην κερκίδα και στους αγώνες της αγαπημένες του ομάδας», αναφέρει η ΑΕΚ.

Οι σκέψεις μας βρίσκονται στον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ που τραυματίστηκε χθες στο ΓΣΠ. Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει στην οικογένεια του και στους αγώνες της ομάδας του, αναφέρει και η ΚΟΠ στον επίσημο της λογαριασμό στο Facebook.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ - GUARDIANS, όλα τα μέλη του συνδέσμου και όλη η οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ είναι δίπλα στο πλευρό του αδελφού μας, σημειώνει η ανάρτηση του Συνδέσμου της ομάδας της Λάρνακας και προσθέτει: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας μαζί σου! Πρέπει να παλέψεις σαν ΦΡΟΥΡΟΣ αδελφέ όπως πάντα και εμείς δίπλα σου».

Μηνύματα συμπαράστασης στέλνει και η Ομόνοια. «Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον φίλαθλο της ΑΕΚ και την οικογένειά του, στη μεγάλη μάχη που δίνει από χτες, μετά το ατύχημα στο στάδιο ΓΣΠ. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα αγαπημένα του πρόσωπα και την αγαπημένη του ομάδα. Κράτα γερά!», αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο οπαδός της ΑΕΚ που έπεσε στην καταπακτή

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα