Μήνυμα στήριξης Ιμάμογλου προς τη Σεζέν Ακσού

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, έστειλε ένα μήνυμα στήριξης στην τραγουδίστρια Σεζέν Ακσού μέσω twitter, αφήνοντας αιχμές για τον Τούρκο πρόεδρο.

«Οι καλλιτέχνες θα μιλούν. Οι καλλιτέχνες είναι η εσωτερική φωνή αυτής της χώρας. Κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτές τις φωνές να σιωπάσουν, προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα», είπε.

Διαβάστε ακόμη: Κιλιτσντάρογλου: Ο Ερντογάν ζηλεύει τον Ιμάμογλου

Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Τουρκίας, Σεζέν Ακσού

απειλήθηκε από τον πρόεδρο του Κινήματος Εθνικής Επιβίωσης (Beka), Μουράτ Σαχίν, λέγοντας «Είμαστε στην πόρτα σου στις 20:30» για τους στίχους τραγουδιού που έγραψε το 2017, επειδή χαρακτηρίζει αδαή την πρωτόπλαστη Εύα.

Την Σεζέν Ακσού στοχοποίησε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο κι ο ηγέτης της Εθνικιστικής Δράσης και εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας σήμερα στη βουλή.

«Ένα από αυτά τα σκατο-τράγουδα, που είχε γράψει, έλεγε αδαείς τον Αδάμ και την Εύα. Άμα τα λες αυτά είσαι ανεύθυνος και ασυνείδητος. Η καλλιτέχνις μας αποδεικνύει το αίσχος της. Εγώ λέω το εξής στην καλλιτέχνιδα. Εάν είσαι σπουργιτάκι, όπως σε λένε, τότε να συμπεριφέρεσαι σαν σπουργιτάκι και να μην γίνεσαι κοράκι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το μυαλό αυτών των τύπων είναι άρρωστο, οι καρδιές τους είναι πέτρινες και τραχιές. Πολλές πνευματικές προσωπικότητες του έθνους μας, που ήταν πρωτοπόροι της λογικής, της ηθικής, της επιστήμης και της πίστης μας, έχουν λιντσαριστεί από άγνοια. Ωστόσο, η ανώτατη θρησκεία μας είναι εκείνη που έχει υποστεί τα περισσότερα ψέματα και τις λοιδορίες», συνέχισε.

Βίντεο – Διαμαρτυρία έξω από σπίτι Σεζέν Ακσού:

Keywords
Αναζητήσεις
σεζεν ακσου
Τυχαία Θέματα