Διπλό μήνυμα για Κετσπάγια

Η συγκυρία, ομολογουμένως, δεν είναι η ιδανική. Για την ακρίβεια, απέχει (πάρα) πολύ από το να χαρακτηριστεί τέτοια. Για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει συμπληρώσει τρία παιχνίδια στη σειρά δίχως νίκη, η ομάδα του είναι η μόνη που δεν έχει πανηγυρίσει στα πλέι οφ και βλέπει το τρένο του τίτλου να απομακρύνεται απειλητικά.

Ο Γεωργιανός τεχνικός συμπληρώνει την Πέμπτη (19/3) 53 χρόνια ζωής και η «Κυρία» του ευχήθηκε με μήνυμά της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύσωσης:

«Τα 53 του χρόνια γιορτάζει σήμερα ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ

Κετσπάγια. Τα 11 από αυτά τα πέρασε με το Φοίνικα στο στήθος. 29 χρόνια, 238 συμμετοχές (ως ποδοσφαιριστής), 280 παιχνίδια (ως προπονητής) μετά από την πρώτη φορά, Χρόνια πολλά!»

Τα 53 του χρόνια γιορτάζει σήμερα ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια. Τα 11 από αυτά τα πέρασε με το Φοίνικα στο στήθος. 29 χρόνια, 238 συμμετοχές (ως ποδοσφαιριστής), 280 παιχνίδια (ως προπονητής) μετά από την πρώτη φορά, Χρόνια πολλά! #anorthosisfc #happybirthday pic.twitter.com/6ZQTlC0rrs

— Anorthosis Famagusta - Official (@anorthosisfc) March 18, 2021

Πέραν του συλλόγου από την Αμμόχωστο στον Κετσπάγια ευχήθηκε και μία πρώην εργοδότριά του, η Νιούκαστλ, η οποία συνόδευσε τις ευχές της μ’ ένα βίντεο από τέρματα του Γεωργιανού με τη φανέλα της.

#anorthosisfc #ourcoach #nufc https://t.co/grpgvGbb5O

— Anorthosis Famagusta - Official (@anorthosisfc) March 18, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα