Μήνυμα Αστυνομίας για τα θανατηφόρα: «Δεν θα δώσουμε συμβουλές, θα θρηνήσουμε»

Το δικό της μήνυμα για τα δύο θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν σήμερα Σάββατο δίνει η Αστυνομία. 

Στα δύο τροχαία, έχασαν την ζωή τους ο 35χρονος Αντώνης Αντωνίου και ο 34χρονος Αντρέας Μιχαηλίδης.

Όπως σημειώνει η Αστυνομία σε ανάρτησή της, «όσα μετρά και να ληφθούν, οι οδικές τροχαίες συγκρούσεις δεν θα σταματήσουν ποτέ να συμβαίνουν. Μπορούμε όμως να τις περιορίσουμε, κυρίως τις σοβαρές, αλλά και τις  θανατηφόρες. Εναπόκειται στον καθένα ατομικά να εφαρμόζει #ΑΥΣΤΗΡΑ τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Και να επιδεικνύει #ΣΕΒΑΣΜΟ, στους υπόλοιπους χρήστες του οδικού

δικτύου.  Σε όλους, είτε είναι αυτοκινητιστές, μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες, πεζοί».

Προσθέτει πως «κάθε οικογένεια περιμένει τους δικούς της ανθρώπους να γυρίσουν στο σπίτι. Ο ανθρώπινος παράγοντας, παίζει σημαντικό ρόλο, καθοριστικό ρόλο για μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων».

«Σήμερα η μικρή μας κοινωνία, είδε να χάνονται πρόωρα δύο νεαρά πρόσωπα.  Σήμερα δύο οικογένειες θρηνούν, μαζί εμείς και ολόκληρη η κοινωνία. Σήμερα, δεν θα δώσουμε συμβουλές, αλλά θα θρηνήσουμε. Η εμπέδωση της οδικής συνείδησης και η αλλαγή νοοτροπίας, είναι στοιχεία τα οποία μπορούν να συνδράμουν άμεσα, στην αλλαγή της οδηγικής μας κουλτούρας. Μας αφορά όλους. #Ατομικά και #συλλογικά.  Αλλαγή #ΑΜΕΣΑ για ένα ασφαλές οδικό δίκτυο», καταλήγει η Αστυνομία. 

Διαβάστε επίσης 

Μαύρη μέρα: Δύο νεκροί σε τροχαία μέσα μια μέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα