Μιλόγεβιτς: "Τα δώσαμε όλα" (βίντεο)

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε οτι οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα και σύγκρινε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

"Σήμερα είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα δώσαμε όλα. Δίκαια κερδίσαμε και νομίζω πως αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε με τις εντυπώσεις αλλά δεν πήραμε τίποτα. Έτσι ήταν και το ματς με την ΑΕΚ στο σπίτι μας όταν χάσαμε 0-1. Η ομάδα της ΑΕΚ

είχε μια τελική φάση και έκανε γκολ. Εμείς σήμερα είχαμε διπλάσιο αριθμό τελικών προσπαθειών, είχαμε κατοχή της μπάλας και αυτό που μας έλειπε είναι πιο μεγάλη ενέργεια και αποτελεσματικότητα στο επιθετικό τρίτο. Δεχθήκαμε γκολ από μια στημένη φάση που δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και ο Απόλλωνας είναι φορμαρισμένος. Δεν το βάλαμε κάτω, το πιστεύαμε, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι. Τελικά νομίζω ότι έτσι γύρισε, γιατί το αξίζαμε. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι πως στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα στο τέλος ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε, είχαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα και όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο ματς. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στο κόσμο που ήταν μαζί μας από το πρώτο λεπτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα