Μιλόγεβιτς: "Αρχίζω να φοβάμαι τον εαυτό μας" (video)

"Αρχίζω να φοβάμαι τον εαυτό μας και όχι τον αντίπαλο", δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη επί του Εθνικού, ενώ τόνισε ότι λείπει η διάρκεια και η συγκέντρωση από τους παίκτες του.

Οι δηλώσεις Μιλόγεβιτς:

"Στην αρχή του παιχνιδιού δεν είχαμε προσαρμοστεί καθόλου στις συνθήκες του γηπέδου. Είπαμε ότι το γήπεδο ήταν βρεγμένο να παίζαμε με μακρινές πάσες. Ο Εθνικός μας πίεσε, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι χωρίς να παίζουμε όπως θα θέλαμε το τεχνικό το ποδόσφαιρο. Είχαμε ασφαλή σκορ το 2-0 και μετά δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι' αυτό με ευχαριστεί εμένα.

Είναι ένα σκορ στο ημίχρονο που σίγουρα ο αντίπαλος θα ρίσκαρε. Δεν μπορώ να το καταλάβω, αρχίζω να φοβάμαι τον εαυτό μας και όχι τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην κάναμε τραγικό λάθος, δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Δίκαια κερδίσαμε και επιμένω σε αυτό, παίζουμε κάποιο διάστημα τρομερό ποδόσφαιρο, υπάρχει όμως και το διάστημα που δεν παίζουμε. Η υπευθυνότητα των παικτών μου σε κάποια σημεία πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 90 λεπτά, μας λείπει η συγκέντρωση και η διάρκεια. Πρέπει να ξεκουραστούμε, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη, ο Ιανουάριος δεν είναι εύκολος μήνας, έχουμε πολλές προτάσεις στην ομάδα. Δεν έχουμε περιθώριά για πολλά λάθη".

Οι δηλώσεις του Ντόνσιτς:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου παρά την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή και τα πήγαμε πολύ καλά τακτικά. Από ένα πέναλτι και μια αντεπίθεση δεχθήκαμε δύο γκολ. Στην επανάληψη ήταν καλύτερη η Ομόνοια, δεν κρατήσαμε μπάλα και κάναμε λάθη. Μειώσαμε από το λάθος του τερματοφύλακα του αντιπάλου αλλά δεν είχαμε δυνάμεις για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ, δημιουργούμε αλλά δεν σκοράρουμε. Αν καταφέρουμε να ενισχυθούμε τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα