Μιλλιέτ :Αρθρογράφος της επικρίνει Ακιντζί για "σιωπή" στα της Αν.Μεσογείου

Αρθρογράφος της Μιλλιγιέτ επικρίνει την στάση του Ακιντζί για την ένταση στην Αν. Μεσόγειο όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΓΤΠ για το τι προβάλλει ο τουρκικός Τύπος.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος Σιεντίρ επικρίνει την σιωπή του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπό τον τίτλο «Παραμυθένιος πρόεδρος», ο Σιεντίρ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν βγαίνει άχνα από τον ΤΔΒΚ

(όπως ονομάζει το κατοχικό καθεστώς ο αρθρογράφος) «πρόεδρο» Μουσταφά Ακιντζί για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Για παράδειγμα, τα γαλλικά μαχητικά προσγειώνονται στην νότια Κύπρο παραβιάζοντας την Συνθήκη Εγκαθίδρυσης του 1960, αλλά τσιμουδιά ο Ακιντζί.

Η Γαλλία πάλι κάνει συνομιλίες για ίδρυση ναυτικής βάσης στην Κύπρο, να έλεγε τουλάχιστον ναι ή όχι ή όταν έλθει ειρήνη στο νησί για την βάση, πάλι δεν βγάζει άχνα ο Ακιντζί. Ο Ακιντζί, που ήταν παρών σε κάθε θετική εξέλιξη σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι σήμερα, τώρα συμπεριφέρεται λες και δεν υπάρχει, ο «πρόεδρος» είναι δηλ. σαν ένα παραμύθι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα