Μίλησε με ΠτΔ για προϋπολογισμό η Θεοχάρους–Συνεδριάζουν τα συλλογικά όργανα

Το Κίνημα της Αλληλεγγύης ξεκαθάρισε χθες σχετικά με τη ψήφιση του αναθεωρημένου προϋπολογισμού, ότι η στήριξη της δεν είναι δεδομένη.

Μιλώντας στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο, η Πρόεδρος του Κινήματος, Ελένη Θεοχάρους, ανέφερε πως έδειξαν την υπευθυνότητα και την ευθύνη που αναλογούσε στον καθένα για να διασωθεί ο τόπος γνωρίζοντας τους κινδύνους λόγω της πανδημίας και ψήφισαν τον πρώτο προϋπολογισμό, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αφήσαμε στην άκρη τις ενστάσεις, είπε. 

«Είπαμε ότι θα υπάρξει μια

διακυβέρνηση που θα διαχειριστεί σωστά την εμπιστοσύνη που δείχνει το Κίνημά μας για ένα προϋπολογισμό εκτάκτου ανάγκης», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Είδαμε όμως στη συνέχεια, συνέχισε, ότι η ίδια η κυβέρνηση ήρθε και έβαλε μέσα ζητήματα όπως αυτό των εκποιήσεων, για το οποίο είχαμε πολύ έντονες απόψεις, είχαμε ζητήσει και με πρόταση νόμου και πρόσφατα κατατέθηκε ξανά με τον κ Ευσταθίου, τον κ. Μυριάνθούς και τον κ. Γιωργάλλα, για να υπάρχει πρόσβαση των πολιτών σε ένδικα μέσα, τόνισε. 

Μιλώντας λίγο αργότερα στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», η κα. Θεοχάρους ανέφερε πως είχε σήμερα το πρωί συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και «θα δούμε μαζί με τα συλλογικά όργανα που θα συνεδριάσουν εκτάκτως εντός ολίγου πως θα αντιμετωπίσουμε περεταίρω την κατάσταση». 

Διαβάστε επίσης 

Προϋπολογισμός: Κοντά στη ψήφιση η ΕΔΕΚ-Δεύτερες σκέψεις από Αλληλεγγύη

Keywords
Τυχαία Θέματα