Μίλησε για 2η θέση ο Μαργκάσα! (βίντεο)

Αν και στο -10 από την 2η θέση, ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Θύρα Σίγμα, μίλησε για τους στόχους της Ομόνοιας και στην πίστη που υπάρχει στην ομάδα για την 2η θέση του πρωταθλήματος.

Για την μάχη στα Play offs και τους στόχους:
«Ήταν καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ. Ο Απόλλωνα δεν θέλει να χάσει το τρένο για την 3η θέση. Για εμάς σαν Ομόνοια ήταν ένα καλό σκορ. Τώρα είμαστε στους

στόχους μας και πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Βλέπουμε την 2η θέση. Μέχρι το τέλος έχουμε ακόμα.
Όλες οι ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Δυστυχώς πάντα τρέχουμε. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό».

«Είχαμε πρόβλημα και πολλές απουσίες στην αρχή της χρονιάς. Ο προπονητής προσπάθησε να βρει την καλύτερη λύση. Αγωνίστηκα σε συνολικά πέντε θέσεις. Νομίζω ότι τώρα είμαστε καλά τώρα».

Για την απουσία του:
«Εγώ μόνο όταν είμαι μέσα στο γήπεδο είμαι χαρούμενος. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι»

Για το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας:
«Είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση. Πρέπει να είναι χαρούμενος ο προπονητής. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ»

Για το αιώνιο:
«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει»

«Πέντε χρόνια που είμαι στην Ομόνοια και θέλω να παραμείνω στην Ομόνοια. Μου λείπει ένα πρωτάθλημα. Να δούμε κάθε χρονιά τι κάνουμε λάθος και να βελτιωθούμε.
Όταν δεν έπαιζα πάντα ήμουν με την ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα