«Μίλησαν» τεκμήρια-Διώκεται 26χρονος για τραγωδία Πολεμιδιών

Δικαίωση για τις χαροκαμένες οικογένειες των τριών παλικαριών που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό θανατηφόρο των Πολεμιδιών τον περασμένο Μάη. Τρεις νέοι έχασαν τη ζωή τους ξημερώματα Σαββάτου στον δρόμο για το μεροκάματο.

Όπως δημοσιεύει σήμερα ο Πολίτης, η Τροχαία Λεμεσού κέρδισε το στοίχημα της διαλεύκανσης του τροχαίου, πράγμα που φάνταζε δύσκολο στην αρχή αφού από τις εξετάσεις δεν ξεκαθαριζόταν ποιος παραβίασε την σηματοδότηση ενώ παράλληλε δεν είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν γίνει εξειδικευμένες εξετάσεις οι οποίες καταλήγουν σύμφωνα

με τον Υπεύθυνο Τροχαίας της Λεμεσού σε συγκεκριμένα συμπεράσματα τα οποία απεστάλησαν στη Νομική Υπηρεσία η οποία με τη σειρά της θα δώσει οδηγίες για δίωξη του 26χρονου οδηγού διπλοκάμπινου με την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και επιπλέον για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και άλλων ουσιών.

Τα συμπεράσματα αυτά προέκυψαν και από αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 26χρονος. Το όχημά του δεν είχε επίσης πιστοποιητικό καταλληλότητας και ούτε ασφαλιστική κάλυψη ενώ προστίθεται ότι είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο.

Με την εξέλιξη αυτή τονίζεται ότι θα δοθούν απαντήσεις και ότι στοιχειοθετείται κατηγορητήριο το οποίο καταχωρίζεται στο Δικαστήριο προς εκδίκαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα