Μιλάει με Σιμεόνε η Αργεντινή!

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγο Σιμενόνε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής για να αντικαταστήσει τον Εντγάρδο Μπάουσα στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι κινήσεις της Αργεντίνικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την αντικατάσταση του Εντγάρδο Μπάουσα που απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Ole, ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες διερευνητικές επαφές, οι οποίες περιλαμβάνουν

και τον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγο Σιμεόνε!

Όπως υποστηρίζει η Ole, άνθρωποι από τα κορυφαία κλιμάκια της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για συζητήσεις με τον Σιμεόνε. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θέλουν να δουν από κοντά τον Σιμεόνε για να διαπιστώσουν το κατά πόσον είναι διαθέσιμος να αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής Αργεντινής σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή.

Το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ορατό, με την Εθνική ομάδα στην πέμπτη θέση του ομίλου των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής και στην Αργεντινή επιθυμούν ένα «ηλεκτροσόκ», που θα ανατρέψει το βαρύ κλίμα που επικρατεί.

Πέρα από τον Σιμεόνε, ο οποίος είναι το νέο όνομα που παίζει δυνατά για να αντικαταστήσει τον Μπάουσα, στο προσκήνιο υπάρχει πάντα και ο Χόρχε Σαμπάολι της Σεβίλλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα