Μιχαηλίδης: «Σήμερα αποκαθιστούμε την έλλειψη ενός τέτοιου γηπέδου στη Λεμεσό»

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, μεταξύ άλλων ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει την ειλικρινή του συγνώμη αναγνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες που προέκυπταν ανά διαστήματα σε σχέση με το γηπεδικό ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Σήμερα αποκαθιστούμε την έλλειψη ενός τέτοιου γηπέδου στη Λεμεσό. Το σπίτι μας με τον σχεδιασμό του αποτελεί στολίδι. Έργο με πρόσθετη αξία στην ανάπτυξη της Λεμεσού. Με σεβασμό στο περιβάλλον και με ασφάλεια.

Το έργο περιλαμβάνει 4 βοηθητικά, αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών, πυλώνες φωτισμού και κερκίδες που φιλοξενούν 10800 φιλάθλους. Μοντέρνο διώροφο κτίριο με ιατρείο και γραφεία. 3 εστιατόρια καταστήματα και 1050 χώρους στάθμευσης. Θεωρεία και αίθουσα συνεντεύξεων. Στα πρότυπα σύγχρονων γηπέδων. Το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες. Ολοκληρώνεται το οδικό δίκτυο για ασφαλή πρόσβαση. Απευθύνω ειλικρινή συγνώμη γιατί αναγνωρίζω το γηπεδικό ζήτημα και πως τους ταλάνιζε δεκαετίες. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σηματοδοτεί το τέλος των περιπλανήσεών σας. Έκκληση να σεβαστούμε αυτό το στολίδι. Τις προσπάθειες όλων. Ας το διατηρήσουμε στην άριστη αυτή κατάσταση. Να αποφευχθούν περιστατικά βίας. Είχαμε στο πλευρό μας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Φίλε Πρόεδρε, εκ μέρους των πολιτών σας εκφράζω βαθιά ευγνωμοσύνη για το νέο γήπεδο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα