Μια κυπριακή εταιρεία στα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού

Τα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού (World Travel Awards) είναι τα πιο διάσημα και αναγνωρισμένα βραβεία στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.

Από την ίδρυσή τους πριν από 23 χρόνια, επιβραβεύουν εταιρείες από όλους τους βασικούς τομείς του κλάδου του τουρισμού και της φιλοξενίας για την επιχειρηματική τους αριστεία.

Το DOTATO Hybrid (www.dotato.net), σύστημα online κρατήσεων ταξιδιωτικών

υπηρεσιών, έχει προταθεί ως υποψήφιο στα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού (World Travel Awards) στην κατηγορία Europe’s Leading Travel Technology Provider 2016.

Το σύστημα, έχει αναπτυχθεί από την BeluggaWeb, μια Κυπριακή εταιρία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού για διαδίκτυο και κινητές συσκευές, καθώς επίσης και στο ψηφιακό marketing.

Το DOTATO Hybrid είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που προσφέρει τη δυνατότητα κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο για ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως: ξενοδοχεία, εκδρομές, μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αεροπορικά εισιτήρια και πακέτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές μεγάλες εταιρίες, όπως Thomas Cook India, Kuoni, Aeolos Cyprus Travel, Sita Travel India κ.α., του παγκόσμιου ταξιδιωτικού χώρου εμπιστεύθηκαν το σύστημα για τις B2B και B2C δραστηριότητές τους.

Για να στηρίξετε το DOTATO Hybrid σύστημα της Belugga, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα