Μια ημέρα, ένα μήνυμα, ένας σκοπός

Μια γιορτή για τον ιερό σκοπό της συμπαράστασης και ενίσχυσης των οροθετικών συνανθρώπων μας διοργανώνεται αυτή την Πέμπτη 22/6/17 στη Λεμεσό, στις 9 το βράδυ, από την διάσημη σχεδιάστρια μόδας Elizabeth Friedrich.

Το θέμα της εκδήλωσης του fashion show που φέρει την ονομασία «explosion» είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο και την ανάγκη να εμπνευστεί και να ευαισθητοποιηθεί υπερ της παγκόσμιας ειρήνης. «Όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι αυτό» δήλωσε στο sigmalive

η σχεδιάστρια Elizabeth Friedrich.

Στις 22 Ιουνίου 2017 στις 21:00 στο νυχτερινό κέντρο «Bedroom», ένα εκρηκτικό φιλανθρωπικό γεγονός με μια λαμπερή επίδειξη μόδας που καυτηριάζει τις σημερινές καταστροφικές παγκόσμιες τραγωδίες!

Η εκδήλωση θα αφορά μια μοναδική θεατρική παράσταση της διεθνούς καλλιτέχνιδας Elizabeth Friedrich.

Η γιορτή θα ξεκινήσει την περιορισμένη συλλογή (limited edition) t-shirts της σχεδιάστριας, με την επωνυμία «Antisystem» και στη συνέχεια θα παρουσιάσει την χειροποίητη συλλογή ενδυμάτων για κυρίες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Ζωντανή παράσταση από τους “Diva-singers” από τη Μόσχα και την Πολωνία. Χορευτική παράσταση με αντανάκλαση του χορού &της τέχνης.
Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί στο Κέντρο Υποστήριξης Φορέων του AIDS.

Το ΚΥΦΑ προσφέρει μεταξύ άλλων υποστήριξη, εκπαίδευση, ενημέρωση και κοινωνικές υπηρεσίες σε άτομα που ζουν με τη νόσο HIV.

Keywords
Τυχαία Θέματα