Μια Μπάγερν από άλλο πλανήτη!

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Οι Βαυαροί πέτυχαν νέα πεντάρα επί της Άρσεναλ, με νέα νίκη πέρασε η Ρεάλ επί της Νάπολι

Σε διάστημα δύο εβδομάδων η Μπάγερν «παρέσυρε» για δεύτερη φορά την Άρσεναλ. Μετά το 5-1 στο Μόναχο, οι Βαυαροί συνέτριψαν με το ίδιο σκορ τους «κανονιέρηδες» και μέσα στο Λονδίνο, παίρνοντας με πανηγυρικό τρόπο το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης, όπου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στις 17 Μαρτίου, στην κλήρωση που θα

διεξαχθεί στη Νιόν.
Απέτυχαν οι Λονδρέζοι να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που θα προκρινόταν, έχοντας ηττηθεί με τέσσερα γκολ στο πρώτο ματς.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους στο πρώτο 45λεπτο. Έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 11΄ και 13΄ με τους Γουόλκοτ και Ζιρού, προηγήθηκαν στο 20΄ με το βολέ του Γουόλκοτ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν δίκαια στο 33΄ για πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Ο Τσάμπι Αλόνσο ανέτρεψε καθαρά τον Γουόλκοτ με τον Σιδηρόπουλο να κάνει σοβαρό λάθος, όπως και ο επιπρόσθετος ρέφερι, Καλογερόπουλος, που ήταν πιο κοντά στη φάση.

Οι ελάχιστες ελπίδες που είχαν οι «κανονιέρηδες» για να φέρουν τα πάνω κάτω εξαφανίστηκαν στο 53΄ με το πέναλτι-αποβολή που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος. Ο Κοσιενλί ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι και σωστά είδε την κόκκινη κάρτα του Έλληνα ρέφερι, με τον Πολωνό να ευστοχεί από την «ασβεστένια βούλα» και να γράφει το 1-1.

Απ' εκεί και πέρα οι Γερμανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι από το τραγικό λάθος του Οσπίνα στο 63΄ πήραν το προβάδισμα με τον Ρόμπεν. Στο 78΄ ο Ντάγκλας Κόστα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, και με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (80΄-86΄) ο Βιδάλ «υπέγραψε» τον νέο θρίαμβο της Μπάγερν.

Ο νόμος του Ράμος
Ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από πολύ κόσμο: Να πετυχαίνει κρίσιμα γκολ και να ξελασπώνει την ομάδα του! Πάνω, λοιπόν, που η βασίλισσα τα ‘χε βρει σκούρα από την παθιασμένη Νάπολι (η οποία προηγήθηκε με τέρμα του Χάμσικ και κυνηγούσε άλλο ένα για πρόκριση), ήρθαν δύο πανομοιότυπες κεφαλιές του Ισπανού στόπερ (51’, 57’) για να φέρουν «τούμπα» την αναμέτρηση και να προκληθεί σιγή στο κατάμεστο «Σαν Πάολο».

Στις καθυστερήσεις, ο Μοράτα έβαλε τη δική του… πινελιά απέναντι στους απογοητευμένους και σοκαρισμένους «παρτενοπέι», γράφοντας το τελικό 3-1, σκορ με το οποίο οι μερένχες είχαν νικήσει και στο πρώτο ματς του Μπερναμπέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα