Μια ανάσα από την Κορίνθιανς ο Ουίλιαν

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Κορίνθιανς βρίσκεται ο Ουίλιαν που ετοιμάζεται να αφήσει την Άρσεναλ, με τις πιέσεις της ομάδας από το Σάο Πάολο να πιάνουν τόπο.

Ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στο Σάο Πάολο για χάρη της Κορίνθιανς είναι ο Ουίλιαν που, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα έχει βρει σε ολα με την βραζιλιάνικη ομάδα και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του.

Ο Ουίλιαν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και να επιστρέψει

στην Κορίνθιανς κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει έπειτα από πιέσεις και της ομάδας του Σάο Πάολο. Πιο συγκεκριμένα, η Άρσεναλ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή του και θα τον αφήσει ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία. Μάλιστα το όνομα του Ουίλιαν είχε συνδεθεί και με την Αλ Αχλί, ωστόσο όπως αναφέρει ο Ρομάνο ουδέποτε δεν υπήρξαν σε επαφή οι δύο πλευρές.

Δείτε το post του Ρομάνο:

After six days negotiations… Willian to Corinthians, agreement reached and here-we-go soon! Paperworks to be signed on Monday, last details to be sorted and then Willian will travel to Brazil to sign with Timão.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορίνθιανς, Ουίλιαν,korinthians, ouilian