Μετρούν πληγές από την κακοκαιρία πολίτες και καταστηματάρχες στη Λεμεσό(vid)

Μετρούν τις πληγές τους από την χθεσινή κακοκαιρία, για άλλη μια φορά κάτοικοι, ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες της Λεμεσού.

20 λεπτά έντονης βροχόπτωσης ήταν αρκετή για να προκαλέσει την καταστροφή σε υποστατικά που πλημμύρισαν ενώ ζημιές υπέστησαν και δεκάδες αυτοκίνητα.

Λύπη για την ταλαιπωρία και ζημιές που υπέστησαν οι πολίτες εξέφρασε ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος επισκέφθηκε χθες βράδυ τις πληγείσες περιοχές.

«Λυπούμαστε αφάνταστα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας κάθε φορά που έχει έντονες βροχές. Το πρόβλημα ήταν καλά

γνωστό εδώ και δεκαετίες. Δυστυχώς δεν έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν όλα αυτά τα χρόνια. Ήδη υπογράφεται σε μερικές μέρες από το ΣΑΛΑ το πρώτο συμβόλαιο 17 εκ. ευρώ για ν' αρχίσουν αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές Αγίας Φύλας, Εκάλης, Αγίου Γεωργίου Χαβούζας κι άλλες περιοχές», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο προχωρούν επίσης με ταχείς ρυθμούς τα συμβόλαια για τα πολύ σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα κοντά στο κέντρο της πόλης, στη Ναβαρίνου-Αγίας Φυλάξεως-Θεσσαλονίκης και Γλάδστωνος .

Διαβάστε επίσης:

Πλημμυρισμένη πόλη (πάλι) η Λεμεσός - Οδοιπορικό ΣΙΓΜΑ (ΦΩΤΟΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμος Λεμεσού – ΣΑΛΑ: Τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα θα αποτρέψουν τις πλημμύρε

Keywords
Τυχαία Θέματα