Μετρούν αντίστροφα για το Final Four

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 26-28 Μαΐου στην Κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου

Μήνυμα αθλητοπρέπειας δόθηκε από τους προέδρους και εκπροσώπους των Σωματείων που λαμβάνουν μέρος στο Final Four Κυπέλλου Γυναικών στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στην κλειστή αίθουσα του ΚΟΑ.

Το παρών τους έδωσαν πέραν του Προέδρου της Κ.Ο.Χ. Χαράλαμπου Λόττα,

ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. Λατσιών Ιωσήφ Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Πολ Αμπού Νάσαρ, ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Αραδίππου Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, καθώς επίσης και σύσσωμο το Δ.Σ. της Κ.Ο.Χ.

Από τη συνέντευξη Τύπου απουσίαζε η Ε.Ν. Αθηένου, η οποία λόγω κωλύματος την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να δώσει να δώσει το παρών της.

Το Final Four Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 26 και 28 Μαΐου.
Στις 26 Μαΐου, μέρα Παρασκευή, θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις κορυφαίες της Γυναικείας Χειροσφαίρισης, τον Πρωταθλητή Α.Σ. Λατσιά, και την περσινή Κυπελλούχο Ε.Ν. Αθηένου, παιχνίδι που αρχίζει στις 18:00, ενώ στις 20:00 ο Πανελλήνιος θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Αραδίππου.

Ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 18:00 και όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στην Κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Χ. Χαράλαμπος Λόττας, ανέφερε: «Την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος όλων των διοργανώσεων σάλας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Το Final Four Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών κλείνει την αυλαία μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για όλες τις ομάδες, μιας χρονιάς, η οποία ευελπιστούμε να αποτελέσει φάρο για μια νέα περίοδο, την οποία θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον του αθλήματος.

Θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο Α.Σ. Λατσιά, το οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, έχοντας σταθερά καλή πορεία και δίκαια έφτασε στην κατάκτησή του. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Final Four το Α.Σ. Λατσιά, την Ε.Ν. Αθηένου, τον Πανελλήνιο Λευκωσίας και τον Α.Ο. Αραδίππου καλή επιτυχία και η καλύτερη ομάδα ας κατακτήσει το κύπελλο».

«Ο καλύτερος να κερδίσει»
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. Λατσιά Ιωσήφ Αγγελίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Πάντα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, έτσι και φέτος θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αρχικά να δώσουμε το παρών μας στον μεγάλο τελικό, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το 3ο νταμπλ στην ιστορία μας. Εύχομαι σε όλα τα Σωματεία που θα δώσουν το παρών τους στο Final 4 να δώσουν το καλό τους εαυτό, ο καλύτερος να κερδίσει και να κατακτήσει το κύπελλο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Λευκωσίας Πολ Αμπού Νασάρ αρκέστηκε να πει λακωνικά: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, να έχουμε καλά παιχνίδια με fair play και ο καλύτερος να κερδίσει».

Παρών στη συνέντευξη Τύπου και ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους Εκπρόσωπος του Α.Ο. Αραδίππου, ο οποίος είπε από την πλευρά του: «Δώσαμε έμφαση στις Ακαδημίες, είμαστε σε πολύ καλό σημείο να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στον τελικό, εύχομαι να γίνουν 3 υγιή παιχνίδια και ο καλύτερος να νικήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα