Μετωπική σύγκρουση Σ.Ζένιου και Ε.Θεοχάρους

Η απόφαση της Ελένης Θεοχάρους να συνεχίσει ως Ευρωβουλευτής και οι φήμες ότι η απόφαση της αυτή, είχε να κάνει με το ποιος θα την αντικαθιστούσε στο Ευροκοινοβούλιο, πυροδότησε μια έντονη κόντρα μεταξύ του Σταύρου Ζένιου.

Ο Σταύρος Ζένιος(1ος επιλαχών Ευροβουλευτής), φανερά ενοχλημένος από τις φήμες, δημοσιοποίησε στον τύπο επιστολή του, με την οποία παρουσιάζεται έντονα επικριτικός κατά της κ. Θεοχάρους.

Οι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπο της κ. Θεοχάρους στην επιστολή του, αποτελούν μια πρώτης τάξεως καταμέτωπο επίθεση.

Μεταξύ άλλων κατηγορεί την κ. Θεοχάρους, για υπερφίαλο

εγωισμό, για μηδαμινή προσφορά και συνεισφορά στο Ευροκοινοβούλιο, για παντελή έλλειψη του μέτρου, για σκηνοθετημένες φωτογραφήσεις με παιδιά της Αφρικής, για το ότι δεν έχει διαβάσει και δεν γνωρίζει τις θέσεις του κ. Ζένιου,

Κατηγορεί επίσης την Πρόεδρο του κινήματος Αλληλεγγύη, ότι βοηθά στο να επιπλέουν πολιτικοί φελλοί ενός εκλιπόντος κόμματος, χωρίς όμως να κατανοεί ότι έτσι πάμε να διαλύσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία.

Όσο αφορά στον ίδιο, ο κ. Ζένιος για να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ήταν αυτός ο αντικαταστάτης της κ. Θεοχάρους σε ενδεχόμενη παραίτηση της, τόνισε: “Εγώ αναχωρώ την 1η Ιουνίου για ΗΠΑ με διετή υποτροφία Marie Curie της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα εργάζομαι σε θέματα διαχείρισης δημόσιου χρέους, και θα παρακολουθώ με αγωνία την τύχη της χώρας μας που την κυβερνούν ψευδόμενοι, ετεροπροσδιοριζόμενοι και αδιάβαστοι λαοπλάνοι”.

"Ανάξιο σχολιασμού το παραλήρημα", ήταν η απάντηση της Ελένης Θεοχάρους

Η απάντηση της κ. Θεοχάρους ήρθε μέσα από ανάρτηση της στο προφίλ της στο Facebook. Χαρακτηρίζει ως παραλήρημα την επιστολή Ζένιου και υποστηρίζει ότι είναι ανάξια σχολιασμού τα όσα αναφέρει ο κ.Ζένιος.

Αυτούσια τα όσα αναφέρει η κ. Θεοχάρους.

Μόνο δύο σημεία: Είμαι αδιάβαστη γιατί δεν ξέρω ότι ο Ζένιος πήρε υποτροφία να πάει στην Αμερική. Και θα χάσει η Βενεδιά βελόνι που δεν το διάβασα και δεν το ξέρω.

Αλλά μήπως ο Ζένιος είναι αδιάβαστος επειδή δεν γνωρίζει ότι είμαι υποψήφια για το Βραβείο King Baudouin ; Για όλα όσα χλευάζει ο Ζένιος και με πρόταση όχι φυσικά από εμένα; Γνωρίζει ο Ζένιος ότι η Γαλλική Κυβέρνηση με τίμησε με δύο ανώτατες διακρίσεις για όλα όσα ο Ζένιος χλευάζει;

Για το ranking των Ευρωβουλευτών γνωρίζει ο διάστερος Ζένιος ότι προέρχεται από ιδιωτική ισπανική ιστοσελίδα που λαμβάνει και χορηγίες και ελάχιστες από τις δραστηριότητες των Βουλευτών καταγράφει; Αν είχα την νοοτροπία του Ζένιου αυτό το ranking θα μπορούσα να το ανατρέψω μέσα σε ένα μήνα. Ναι , δεν θέλω να κατατάσσομαι καν σ αυτό το ranking , το θεωρώ εξευτελισμό, και το Κοινοβούλιο αντιμετωπίζει σοβαρά την λήψη μέτρων εναντίον της εν λόγω ιστοσελίδας.

Αλλά, γνωρίζει ο διαβαστερός Ζένιος ότι πέρσι ήμουν ανάμεσα στους τρεις καλύτερους βουλευτές τη επιτροπής DEVE;

Άντε ν ανέβει ξανά στο Κιλιμαντζάρο, εμείς στους πρόποδες κάνουμε πιο ουσιαστικές δουλειές. Εκεί στις βουνοκορφές της αλαζονείας μπορεί να γλυτώσει από την ηθική μας γύμνια, δεν θα γλυτώσει όμως από τα συμπλέγματα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα