Μεθυσμένοι οδηγοί προκάλεσαν τροχαία ατυχήματα το βράδυ

Για ακόμη μια φορά μερίδα οδηγών μας δεν βάζει μυαλό αφού συνεχίζει να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης.

Στην πρώτη περίπτωση, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος στο δρόμο Άρμου – Επισκοπής, στην επαρχία Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος έχοντας ως συνοδηγό 19χρονο.

Από τη σύγκρουση, ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ο 19χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για προληπτικούς λόγους.

Στον 38χρονο οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με αρχική ένδειξη 74μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο ενώ στη συνέχεια παρέλειψε να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής σε δύο περιπτώσεις, για τελικό έλεγχο αλκοόλης.

Αυτός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της οδικής σύγκρουσης.

Στη δεύτερη περίπτωση, γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος στη λεωφόρο Κάππαρη στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, εισήλθε εντός φρουταρίας η οποία εκείνη την ώρα ήταν κλειστή και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση, δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ προκλήθηκαν ζημιές στη φρουταρία.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με αρχική ένδειξη 157μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και σε τελικό έλεγχο η πρώτη ένδειξη ήταν 163μg και η τελική 160μg.

Ο 42χρονος θα κατηγορηθεί σε κατοπινό στάδιο ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα