Μετάθεση ημερομηνίας συνάντησης με ΥΠΠ ζητούν οι Εκπ.Οργανώσεις

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ,ΠΟΕΔ,ΟΛΤΕΚ θα αποστείλουν σήμερα μια πρώτη επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, απαντώντας στη δική του επιστολή που απέστειλε στις οργανώσεις στις 17 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ, Φίλιο Φυλακτού, στην επιστολή θα ζητήσουν από τον Υπουργό Παιδείας να μετατεθούν οι συναντήσεις της Δευτέρας (20/8) και της Τρίτης (21/8) για την Τετάρτη (22/8).

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ, αφορά τον προγραμματισμού, αφού τη Δευτέρα θα έχουν άλλες συναντήσεις, μεταξύ των οποίων και με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ,

Μαρίνο Σιζόπουλου. Επίσης, δεν έχουν γίνει συζητήσεις με τα σώματά τους, οπότε θεωρούν άνευ λόγου τη συνάντηση πριν γίνουν οι συζητήσεις εντός των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με τον Φίλιο Φυλακτού, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ζητούν να μη γίνουν οι ξεχωριστές συναντήσεις που πρότεινε το Υπουργείο τη Δευτέρα, ούτε η κοινή συνάντηση την Τρίτη αλλά μία συνάντηση την Τετάρτη.

Να θυμίσουμε ότι ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού απέστειλε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 17 Αυγούστου, τέσσερα έγγραφα, τα οποία είναι πολυσέλιδα, και όπως ανέφεραν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, στην πρώτη τους αντίδραση, χρήζουν προσεκτικής μελέτης και αξιολόγησης στα συλλογικά τους σώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα