Πειραιάς: Μετανάστης απείλησε να πετάξει το μωρό του

Χάος επικρατεί στον Πειραιά απο την μαζική οργή των προσφύγων που διαμαρτύρονται, μετά την ενημέρωση απο τους Γραμματείς των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εθνικής Άμυνας ότι οι μετανάστες θα πρέπει να μετακινηθούν το συντομότερο δυνατόν από το λιμάνι.

Σημειώνεται πως όσοι διαμένουν στον χώρο της πύλης Ε-3 αναμένεται να μετακινηθούν σε άλλο σημείο του λιμανιού μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και την Πέμπτη θα γίνει νέα

προσπάθεια να μεταφερθούν με λεωφορεία σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Πρόσφυγας σήκωσε στον αέρα βρέφος για να διαμαρτυρηθεί

Εικόνες σοκ απεικονίζουν έναν άνδρα να κραδαίνει ψηλά ένα μωρό διαμαρτυρόμενος για τα κλειστά σύνορα.

Oι πρόσφυγες και οι μετανάστες φαίνονται έντονα ενοχλημένοι και ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα. «Είμαστε και εμείς άνθρωποι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα» τόνιζαν οι περισσότεροι, υποστηρίζοντας ότι σε πολλά κέντρα φιλοξενίας οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Το άτυχο μωρό, φάνηκε ευτυχώς να βρίσκει τη θαλπωρή στην αγκαλιά μιας γυναίκας που πιθανολογείται πως είναι η μητέρα του.

Παρέμβαση εισαγγελέα στο λιμάνι του Πειραιά ζητούν αξιωματικοί του Λιμενικού

Την παρέμβαση του αρμόδιου Εισαγγελέα προκειμένου να εξετάσει τυχόν ευθύνες για τις ενέργειες ατόμων, οι κινήσεις των οποίων δυσχεραίνουν την διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά, ζητά μέσω ανακοίνωσής της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

Όπως αναφέρει η ΠΕΑΛΣ «ένα διαρκές θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στο λιμάνι του Πειραιά, ο χαρακτήρας του οποίου έχει αλλοιωθεί. Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες τοποθετούν σκηνές, χωρίς κανείς να τους εμποδίσει, σε κάθε σημείο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα