Μετά το... όνειρο, σειρά παίρνει η... υποχρέωση!

Το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου Coca Cola παρέμεινε... ολοζώντανο για τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος όμως καλείται σήμερα να διατηρήσει ακέραιες και τις ελπίδες παραμονής του στην κατηγορία.

Το 2-1 επί της ΑΕΚ στην Αρένα έχει αυξήσει σημαντικές τις πιθανότητες του προσφυγικού σωματείου για επικράτηση επί των Λαρνακέων στην ημιτελική φάση του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού και η προοπτική του τελικού «σαγηνεύει» τους πάντες στο Δασάκι.

Σήμερα,

ωστόσο, η ΑΕΚ και το κύπελλο πρέπει να μπουν στο... συρτάρι, καθώς η ομάδα του Αντρέι Ραζντρ υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ (18:00, CytavisionSports1HD) και χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ουραγός έχει καταδικαστεί ήδη σε επιστροφή στη β' κατηγορία και ο Εθνικός με τη φόρα και την αυτοπεποίθηση του «διπλού» επί της ΑΕΚ θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα τον φέρουν στο -4 από τη Δόξα (σ.σ. την Κυριακή φιλοξενεί την Ομόνοια).

Ο σύλλογος της Άχνας ευρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αυτό πιστοποιείται από τις μόλις δύο ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις -και τρεις στα πιο πρόσφατα 15 σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Στο διάστημα αυτό κράτησε δέκα φορές ανέπαφη την εστία του και μόνο μια φορά δέχθηκε άνω του ενός γκολ: στο «Τσίρειο», όπου ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα