Μετά το χειμερινό σκηνικό το Σ/Κ έρχεται άνοδος θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται

τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν, κυρίως µετά το µεσηµέρι, µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Αργότερα το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχίζοντας από τα δυτικά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Αργά το απόγευµα προς το βράδυ όµως, ο καιρός θα σηµειώσει σηµαντική βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα