Μετά την Μπαρτσελόνα, ο Ραϊόλα πήγε και στη Ρεάλ για τον Χάαλαντ

Ο Μίνο Ραϊόλα και ο Αλφ Ιγκε Χάαλαντ μετά την Βαρκελώνη και την συνάντηση με τον Τζουάν Λαπόρτα ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να συναντηθούν και με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Το τουρ, σύμφωνα, με την Mundo Deportivo θα συνεχιστεί στο Λονδίνο. 

Μπορεί η Ντόρτμουντ να ξεκαθάρισε μέσω του αθλητικού της διευθυντή, Μίχαελ Τσόρκ, ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν πωλείται την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο, αλλά ο ατζέντης (Μίνο Ραϊόλα) και ο πατέρας
(Αλφ Ιγκε) του 20χρονου Νορβηγού συνεχίζουν το τουρ τους.

Μετά την Βαρκελώνη και την συνάντηση (που δεν έμεινε όπως θα ήθελαν τα εμπλεκόμενα μέρη «επτασφράγιστο μυστικό») με τον νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα - αυτή σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ έγινε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα - ταξίδεψαν στην Μαδρίτη για να μιλήσουν και με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Χάαλαντ δεν έχει φύγει ποτέ από την ατζέντα των «μερένγκες», οι οποίοι «τρέχουν» την υπόθεσή του παράλληλα με άλλα ζητήματα, όπως το δύσκολο της ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, το ταξίδι των δύο (Ραϊόλα και Αλφ Ιγκε) συνεχίζεται με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί θα υπάρχουν συναντήσεις με εκπροσώπους των δύο ομάδων του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ), την Τσέλσι και την Λίβερπουλ.

Πηγή Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά, Μπαρτσελόνα, Ραϊόλα, Ρεάλ, Χάαλαντ,meta, bartselona, raiola, real, chaalant