Μετά τη Σαλαμίνα, «ασθενεί» και ο Εθνικός: Αναλυτικά οι περιπτώσεις

Συνολικά 36 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι αρχές.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, τα 36 κρούσματα εντοπίστηκαν από σύνολο 3.317 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας 18 από τα 28 κρούσματα που εντοπίστηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας αφορούν σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Εθνικού Άχνας. Ο ένας είναι ο ποδοσφαιριστής που εντοπίστηκε χθες,

για τον οποίο έγινε αναφορά σε πρωινή ανακοίνωση.

Επίσης, τρία είναι από το οικογενειακό περιβάλλον ατόμου από τον Εθνικό Άχνας που επίσης έκαναν ιδιωτικά την εξέταση.

Από την ιχνηλάτηση προέκυψαν τρία άτομα, τα οποία είναι επαφές ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή ενημέρωση προέκυψε ότι  εννέα  από τα κρούσματα ήταν ποδοσφαιριστές ή άλλο προσωπικό της Νέας Σαλαμίνας. Πέραν από τα οκτώ για τα οποία υπήρξε ενημέρωση το πρωί, προέκυψε και 9ο. Το cluster έχει 20 άτομα.

Σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας και της ηγεσιας της ΚΟΠ θα πραγματοποιηθεί εξάλλου αύριο το πρωί στο Υπουργείο Υγείας, εν όψει των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Μαργαρίτα Κυριάκου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ η κ. Κυριάκου επιβεβαίωσε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 09:00 με την συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων.

Διαβάστε επίσης:

Δημιουργήθηκε νέα αλυσίδα μετάδοσης στη Λάρνακα

Ελλάδα: 358 κρούσματα κορωνοϊού- Πέντε νέοι θάνατοι

Λάρνακα: Απαγορεύονται cocktail party και συγχαρητήρια σε γάμους και βαφτίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα