Μέσι και Μπουσκέτς δεν έχουν υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι παρά τις ανακοινώσεις

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει αποσπάσει την υπογραφή του Σέρχιο Μπουσκέτς, όπως δεν έχει αποσπάσει εκείνη του Λιονέλ Μέσι, παρότι έχουν ανακοινωθεί και οι δύο παίκτες τόσο από τους συνιδιοκτήτες του συλλόγου όσο και από τα social media της ομάδας.

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κοβαλένκο και ΠΑΟΚ

Τι έχει συμβεί; Αρχικά, οι μεταγραφές δεν μπορούν να ολοκληρωθούν στις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή, όπως και στην Ευρώπη, αφού η μεταγραφική περίοδος

αρχίζει στις 5 Ιουλίου.

Το ζήτημα με τις συγκεκριμένες δύο περιπτώσεις όμως είναι λίγο πιο περίπλοκο. Η πλευρά του Μπουσκέτς δεν έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την Ίντερ Μαϊάμι. Απομένουν ορισμένοι έλεγχοι στα συμφωνηθέντα και κατόπιν θα πέσουν οι υπογραφές.

Η ανακοίνωση από πλευράς συλλόγου εξέπληξε το περιβάλλον του 34χρονου Ισπανού, όμως χωρίς να αλλάξει τα δεδομένα. Η συμφωνία των 2,5 ετών είναι δεδομένη και όλα είναι θέμα χρόνου για να πέσουν οι υπογραφές.

Η υπόθεση είναι παρόμοια με αυτήν του Μέσι, ο οποίος επίσης δεν έχει υπογράψει ακόμη, όχι γιατί έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Το MLS, με το οποίο θα υπογράψει ο παίκτης, αφού του ανήκουν όλοι οι σύλλογοι, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους χορηγούς για να καλύψουν τον προϋπολογισμό της μεταγραφής και μέχρι να επέλθει συμφωνία, δεν θα υπάρξουν υπογραφές.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα