Μεντί: Αθωώθηκε για ακόμα έξι κατηγορίες βιασμού

Αθώο έκρινε τον Μπεντζαμίν Μεντί το δικαστήριο του Τσέσαϊρ για έξι από τις συνολικά επτά κατηγορίες βιασμού, ενώ για την τελευταία το σώμα ενόρκων δεν κατέληξε σε πόρισμα και ενδέχεται να εκδικαστεί εκ νέου.

Πλήρης απαλλαγή για τον Μπεντζαμίν Μεντί στη δίκη που κρατούσε από τον Αύγουστο για τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης συνολικά σε πέντε νεαρές γυναίκες.

Το δικαστήριο του Τσέσαϊρ έκρινε αθώο τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι για έξι κατηγορίες βιασμού και μία απόπειρα βιασμού, ενώ το σώμα ενόρκων δεν μπόρεσε να φτάσει σε απόφαση κατά πλειοψηφία στην έβδομη και τελευταία κατηγορία περί βιασμού.

Αντίστοιχα, αθώος κρίθηκε και ο συγκατηγορούμενός του, Λουίς Σαχά Ματουρί, συγκεκριμένα για τις κατηγορίες τριών βιασμών σε δύο γυναίκες, με τους ενόρκους να μην φτάνουν σε πόρισμα σε άλλες έξι περιπτώσεις περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Η εισαγγελική υπηρεσία υπεράσπισης έχει μία εβδομάδα διορία για να αποφασίσει αν θα κυνηγήσει νέα εκδίκαση των κατηγοριών στις οποίες δεν υπήρξε πόρισμα.

gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντί, Αθωώθηκε,menti, athoothike