Μένουν προσγειωμένοι στα Πολεμίδια

Η επιστροφή στις νίκες μετά από σχεδόν δύο μήνες ήρθε την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο παιγνίδι για την Καρμιώτισσα. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά άνοιξε απόσταση 12 βαθμών από τη Δόξα και αυτό της επιτρέπει να είναι πιο άνετη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Φυσικά όλοι στην ομάδα των Πολεμιδιών ξέρουν ότι τίποτα δεν τελείωσε και, για να επιτευχθεί ο στόχος, θα πρέπει να συνεχίσει με σοβαρότητα και πειθαρχία.

Μπορεί η Καρμιώτισσα να είναι κοντά βαθμολογικά στην 6άδα, όμως αυτό δεν είναι κάτι που απασχολεί τη νεοφώτιστη ομάδα. Ο στόχος είναι η παραμονή και δεν αποπροσανατολίζεται. Ο αγώνας

της Δευτέρας με τον Εθνικό στο ΓΣΖ είναι μια ακόμα πρόκληση για την ομάδα του Λιάσου Λούκα. Με μια ακόμα νίκη, πιθανότατα θα αυξήσει την απόσταση από τις πιο κάτω ομάδες και ίσως κάνει το σημαντικότερο βήμα προς τον στόχο της.

Στο κεφάλαιο ενίσχυση, τελικά η Καρμιώτισσα δεν έκανε τέσσερεις μετεγγραφές όπως ήταν ο αρχικός της στόχος αλλά τρεις. Και αυτό γιατί δεν βρέθηκε ο κατάλληλος παίκτης για την ομάδα και ο Λιάσος σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να κάνει μετεγγραφή χάριν της μετεγγραφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα