Μενιέ: «Υπάρχει θετικό συναίσθημα στην ομάδα»

Την άποψή του πως η κατάκτηση του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει μεγαλύτερη αξία, από αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Μενιέ.

Στην δυσκολία του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που έγινε στην Ρωσία στάθηκε με δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Μενιέ.

Σε αυτές ο άσος της Εθνικής Βελγίου, το οποίο

κατέκτησε στην συγκεκριμένη διοργάνωση την τρίτη θέση ανέφερε τα εξής: «Το να κατακτήσεις το EURO είναι ακόμη πιο ευχάριστο από το να κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο, λαμβάνοντας υπόψη τις ομάδες και το επίπεδο. Η νίκη στο EURO είναι σαν να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής. Οι καλύτερες ομάδες είναι στην Ευρώπη, οι μεγαλύτεροι παίκτες είναι σχεδόν όλοι στην Ευρώπη» ανέφερε είπε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ μιλώντας στο βελγικό κανάλι RTBF.

Στην φάση των «16» του θεσμού, το Βέλγιο θα τεθεί αντιμέτωπο την προσεχή Κυριακή (27/6) με την Πορτογαλία στην Σεβίλλη. Ο ίδιος αναφερόμενος στον αντίπαλο, που θα βρουν μπροστά τους οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέφερε τα εξής: «Ποιος θέλω να είναι ο αντίπαλος στους 16; Δεν με νοιάζει. Κοιτάζουμε την ομάδα μας, αναλύουμε τα πράγματα.Υπάρχει θετικό συναίσθημα στην ομάδα, μένουν μόνο τέσσερα παιχνίδια πριν ανακηρυχθεί η νικήτρια του EURO 2020. Το ταλέντο είναι εκεί, από την άλλη πλευρά πρέπει να συμμετάσχουμε στο τουρνουά με ψυχολογικό τρόπο. Χρειάζεται το μυαλό για να ρυθμίσεις όλο αυτό το συναίσθημα».

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα