«Μένει λόγω Μουρίνιο ο Ντε Χέα»

Το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εγκαταλείψει εντελώς την υπόθεση του Νταβίντ Ντε Χέα επιβεβαίωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Ζιλέμ Μπαλαγκέ, που αναφέρθηκε και σε άλλα μεταγραφικά ζητήματα. Τέλος στη μεταγραφική υπόθεση που αφορά το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα και αν αυτό είναι συνυφασμένο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο γνωστός δημοσιογράφος, Ζιλέμ Μπαλαγκέ.

Μιλώντας στο «Sky Sports», ο Ισπανός τόνισε ότι ο διεθνής τερματοφύλακας είναι ενθουσιασμένος, πλέον στη Γιουνάιτεντ και μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η ανάληψη

της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Η υπόθεση με τον Ντε Χέα είναι ξεκάθαρη. Η Ρεάλ αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο, ενώ αυτός θέλει να μείνει στη Γιουνάιτεντ και θέλει να δει τι θα φέρει ο Ζοσέ Μουρίνιο στην καριέρα του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αλβάρο Μοράτα, αποκαλύπτοντας ότι η Τσέλσι πρέπει να καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ, ενώ αναφέρθηκε στους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας ότι πρώτος της στόχος είναι ο Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ, με εναλλακτική τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα