Μεμονωμένες βροχές και ενδεχόμενη καταιγίδα στο «μενού» της αποψινής νύχτας

Απόψε, βράδυ Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς όμως στα παράλια να αποκλείεται και καταιγίδα, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα

είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς αρχικά να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι μεμονωμένες βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή. 

Διαβάστε επίσης: Τετραπλό θανατηφόρο: Συνελήφθη ο οδηγός που ενεπλάκη στην τραγωδία της Λεμεσού

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από απόψε αναμένεται να μας επηρεάσει ασθενής χαμηλή πίεση.

Απόψε, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς όμως στα παράλια να αποκλείεται και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια παροδικά τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς αρχικά να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Διαβάστε επίσης: Στα χίλια ευρώ από σήμερα ο Εθνικός Κατώτατος Μισθός

Keywords
Τυχαία Θέματα