Μέλι Ανθέων Ροδόπης!

Το μέλι είναι η φυσική γλυκιά ουσία που παράγουν οι μέλισσες από το νέκταρ των φυτών, ή από εκκρίσεις των ζωντανών μερών των φυτών, ή από εκκρίματα εντόμων που απομυζούν φυτά, τα οποία οι μέλισσες συλλέγουν, μετατρέπουν αναμειγνύοντας με ειδικές ουσίες του σώματός τους, αποθέτουν, αφυδατώνουν, και αποθηκεύουν στις κηρήθρες της κυψέλης, προκειμένου να το ωριμάσουν.

Διακρίνουμε τα μέλια σε δυο κατηγορίες. Τα μέλια ανθέων ή νέκταρος που προέρχονται από το νέκταρ των φυτών και τα μέλια μελιτώματος που προέρχονται από τους φυσικούς χυμούς των φυτών και των εντόμων που τρέφονται από τα

φυτά αυτά.

Το μέλι ανθέων προέρχεται από το νέκταρ που παράγουν τα φυτά πορτοκαλιάς, θυμαριού, ευκαλύπτου, δενδρολίβανου, λεβάντας, λυγαριάς, ακακίας και πολλά άλλα. Η υπέροχη γεύση και το ευχάριστο άρωμα, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Μέλι Ανθέων Ροδόπης, το οποίο διατίθεται στην αγορά σε 3 μορφές: 900γρ. βαζάκι, 1κιλό. μαλακό μπουκάλι και 500γρ. μαλακό μπουκάλι.

Η μορφή μαλακό μπουκάλι, δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να απολαύσει το μέλι εύκολα και γρήγορα αλλά ακόμη και να ελέγξει την ποσότητα που θέλει να χρησιμοποιήσει, μειώνοντας έτσι την σπατάλη του προϊόντος. Επίσης, το μαλακό μπουκάλι είναι εύκολο στη μεταφορά για χρήση στη δουλειά, στις διακοπές κτλ. Από την άλλη, το βαζάκι διατηρεί το άρωμα και την φρεσκάδα του προϊόντος, αλλά επίσης προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του στη ζαχαροπλαστική επιλέγοντας εύκολα τη σωστή δοσολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα