Μέγκαν και Χάρι σπάνε την σιωπή τους για το «ενοχλητικό» επεισόδιο South Park

 Το Comedy Central μετέδωσε ένα επεισόδιο του South Park με τίτλο «The Worldwide Privacy Tour» που κοροϊδεύει τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρυ και την απόφασή τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ για να αναζητήσουν μια ιδιωτική ζωή.

Η δούκισσα φέρεται να είναι «αναστατωμένη και συγκλονισμένη»

από το επεισόδιο και «ενοχλημένη από το «South Park», αλλά αρνείται να τα παρακολουθήσει όλα», είπε μια πηγή στο Spectator.

Υπάρχουν μάλιστα εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το επεισόδιο θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε μήνυση.

«Η νομική τους ομάδα παρακολουθεί το επεισόδιο για να δει τι δεν πάει καλά και τι θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι πιο απαίσιο» είπε ο βασιλικός ρεπόρτερ Neil Sean στο Fox News, προσθέτοντας ότι οι δημιουργοί του «South Park» δεν έχουν ακούσει τίποτα ακόμα.

Οι εκπρόσωποι της Μαρκλ δήλωσαν στο People πως οι αναφορές για ενόχληση και μηνύσεις  «Είναι ειλικρινά ανοησίες. Εντελώς αβάσιμες, βαρετές αναφορές».

Εν τω μεταξύ, το "South Park" δεν κατονόμασε ρητά το ζευγάρι και ξεκίνησε το επεισόδιο με μια δήλωση αποποίησης ευθυνών λέγοντας ότι όλοι οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί - ακόμα κι αν βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους.

Οι χαρακτήρες του επεισοδίου περιγράφονται ως Καναδοί βασιλιάδες που μετακομίζουν σε μια φανταστική πόλη για προστασία της ιδιωτικής ζωής και αποκαλούνται «ο πρίγκιπας και η γυναίκα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν, Χάρι, South Park,megkan, chari, South Park